Başkan Yakar, Ufkumuz açık”

Başkan Yakar,  Ufkumuz açık”

Gönen ekonomik olarak büyüyor, yerleşim olarak genişliyor ve nüfus olarak çoğalıyor, yarınlar için daha fazlasını düşünmek ve üretmek zorundayız, çünkü OSB, kentsel dönüşüm ve duble ve çevre yolları ile ilçemizin ufku oldukça açık

Otogar ve buradaki yerleşimler için kanalizasyon çalışmaları yürüten ve bu konuda açıklamalar yapan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, “Gönen ekonomik olarak büyüyor, yerleşim olarak genişliyor ve nüfus olarak çoğalıyor, yarınlar için daha fazlasını düşünmek ve üretmek zorundayız, çünkü OSB, kentsel dönüşüm ve duble ve çevre yolları ile ilçemizin ufku oldukça açık” dedi.

Gönen Belediyesi yıllar sonrasını hesap ederek gerçekleştirdiği kanalizasyon çalışmalarına devam ediyor. Yüksel okul, Hasanbey güzergahı yol boyu, yeni hayvan pazarı, spor tesisleri gibi ilçe dışına yapılan tesis ve konutların bugün rahatlıkla kullandıkları kanalizasyonların alt yapı çalışması çok önceden gerçekleştiren Gönen Belediyesi, şimdilerde yeni otogar ve bu alandaki yerleşimlerin alt yapısı için gerekli çalışmaları başlattı. Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar her zaman olduğu gibi günü kurtarmak adına hizmet anlayışı gütmediklerini, yıllar sonrasının planlamasını yaparak ve bunun öngörüsü ile hareket ettiklerini söyledi. Yeni otogarın hizmete girmesiyle bu alanlarda bir hareketlenme yaşanmasını beklediklerini söyleyen Başkan Yakar, alt yapı konusunda gerekli çalışmaları bugünden gerçekleştirerek hem yeni yerleşimlerin alt yapı sorununu sıkıntı olmaktan çıkarmayı hem de en hafif yağışlarda bile kot farkından dolayı bu bölgelerde yaşanan su baskınlarının önüne geçmeyi hedeflediklerini belirtti. Başkan Yakar ayrıca kanalizasyon çalışmaları esnasında ana yolun altında 8 metre genişliğinde bir de yol açtıklarını söyledi.  



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı